Grow

“In ordinary life, a mentor can guide a young man through various disciplines, helping to bring him out of boyhood into manhood; and that in turn is associated not with body building, but with building and emotional body capable of containing more than one sort of ecstasy.”
Robert Bly, Iron John, a Book about Men

Coaching

Het is mijn ervaring dat de beste concerten niet altijd de meest ‘technische’ zijn. Mensen vinden het spannend en opwindend om een musicus te zien die risico’s op het podium durft te nemen, zichzelf in het diepe durft te gooien, ‘to swim with the sharks’! Wat het publiek na afloop mee naar huis neemt is de energie, het avontuur, het gevoel wat het is om te leven.

Het zijn precies die elementen die ik vanuit mijn lange carrière als musicus meeneem bij Adventures thru Life in mijn stijl van coaching. Muziek heeft alles in zich dat het leven bijzonder, uitdagend en schitterend maakt: de verantwoordelijkheid om actie te ondernemen in het leven, de verantwoordelijkheid nemen als lid van een groep, het brengen en ontvangen van energie, de improvisatie, het loslaten, het leren en verwerven van kennis,  het luisteren naar het hart, om creatief te zijn en plezier te brengen!

Een concert is, net als elk persoon die je ontmoet, een unieke ervaring. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten, om samen te spelen en om de ‘rock n roll’ terug te brengen in jouw Leven!

Coaching voor Mannen

‘ Ik heb alles voor elkaar; gezin, werk, relatie, geld…. en toch loop ik volledig vast’

De laatste vijftig jaar is er veel veranderd voor mannen; traditionele taken en rollen in het huwelijk, relatie, vaderschap en werk verschoven of vielen volledig weg. Het heeft veel mannen doen wankelen.
Ik zelf ben ook door zo’n fase heengegaan. Was het de bekende ‘midlife-crisis’, een burnt-out of toch iets meer, iets wat dieper ging? En hoe kon ik antwoord geven op wat zo groot voelde?
Voor mij was het het begin van een nieuwe leven, waarin aspecten van het leven als intimiteit, werk, het verleden, sex, het vaderschap, gezondheid, verantwoordelijkheid, plezier en verdriet een volledig nieuwe betekenis kregen. Oude pijn en strategieën kon ik eindelijk adresseren en onder ogen komen, waardoor de levensenergie weer ging stromen.

Adventures thru Life is helemaal gericht op het coachen van mannen en hen te begeleiden bij het maken van de volgende stap in hun leven, zowel persoonlijk als professioneel, waarbij Persoonlijk Leiderschap centraal staat. Een coachingsessie is een investering in jezelf. Elke hobbel in het leven kan een uitnodiging zijn tot groei en ik help je daar graag mee.

Coaching voor Creatieve Professionals

Als creatieve professional heb je de mooiste baan ter wereld, maar moet je zo nu moeilijke beslissingen nemen om jouw werk ook plezierig en relevant te houden. Het creatieve en de business kant kunnen schuren en precies een andere aanpak vragen. Hoe blijf je in de flow, waar saboteer je, wat is er nodig om je volledige potentie in te zetten? Samen kijken we naar de mogelijkheden om je carrière verder te helpen zodat jij je beste werk kan maken.

contact me for info.

Practical Info

Coachingsessies worden gegeven in Gorinchem. Op afspraak kan ook eventueel een lokatie buiten worden gekozen.

Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Adventures thru Life is open van 09:00 -18:00. Bellen of appen kan op +31 (0)655833066 of volg de mailbutton op deze pagina. Info volgt na eerste contact.